College: Gjør Det En Morsom Og Vellykket Opplevelse

Motstå trangen til å hoppe over en klasse bare fordi en professor ‘ s pensum tillater et fravær. Disse fravær bør lagres such as når absolutt nødvendig, og hvis du bruker en for moro tidlig I begrepet du kan være angrer det hvis du er syk eller på annen måte ute av stand til å delta, guys må komme til campus such as å lagre karakteren din. Guys vær om avgjørelsen that is smart.
Et godt hints som vil hjelpe deg med å studere er å gjøre bruk av Flash-kort. Det kan høres juvenile guys Flash-kort virkelig gjøre en stor forskjell når du studerer for en barbarous test eller eksamen. Jo mer du har i din studere Arsenal, jo bedre vil du gjøre.
Når du planlegger din timeplan, gjør ditt beste for å avstå fra å planlegge klasser som er for tidlig om morgenen eller for delivered på kvelden.Du bør alltid gå til sengs på samme tid og våkne opp på samme tid. Ikke nok søvn kan være svært skadelig for en pupil. Uten å få nok søvn, vil du sliter med å fokusere underklassene.
Student organisasjoner og foreninger er ikke bare om å se bra ut for en potensiell arbeidsgiver. Deltakelse kan gagne studentene også, både følelsesmessig og sosialt. Du finner andre som deler interessene dine og kan utforske flere av alternativene dine på universitetsområdet. Du kan også få innsikt I om den valgte shop er den beste avgjørelsen.
Nå som du har lest denne artikkelen, bør du ha en bedre forståelse av kompleksiteten involvert. Du kan nå forstå in det ikke er så overveldende som det I utgangspunktet virker. Så, om du er en gutt eller en forelder, slappe av. College er et helt oppnåelig mål to get familien din.
Hvis du skal være til stede på faculty snart, og du verdsetter ditt privatliv, kan du bli bedre av å leve off-campus. Mens bor i en sovesal er mye billigere enn å ha en leilighet, er du ofrer din personlige plass. Hvis penger er et problem for deg, søke etter en studio eller Ettromsleilighet.
Hvis du sliter med en eller flere av faculty kurs, søker veiledning hjelp. Mange studenter tror det koster en formue å ansette en veileder; sannheten er at de fleste høyskoler gi sine studenter med lav pris eller gratis veiledning tjenester. Snakk med en finansiell rådgiver for mer informasjon.

Er du en forelder eller en pupil på college? Det er en ting som kan hjelpe deg. Lese to get å lære mer om hvordan du prep for faculty.
Hvis du prøver å tjene litt ekstra penger når du er borte på skolen og ikke vil at det skal forstyrre studiene bør du sjekke ut arbeids studie. Mesteparten av tiden vil du kunne få en posisjon innenfor ditt område av studien, og du kan faktisk lære noe.
Hvis du har et gift for et bestemt emne, kan du være I stand til å oversette det til litt ekstra penger. Gi veiledning til dine jevnaldrende! Legg ut annonser på oppslagstavler eller i sovesalene. Du kan også legge inn annonsen på Web t. Det er viktig at du bygger et godt repertoar med dem slik in hvis du trenger å slå et papir I det siste, eller har en annen sak p er mer forståelse.
Få alle distraksjoner og gjøremål ut av veien før du setter deg ned for å studere. På den måten vil du ikke bli fristet til å bli distrahert av ting som du kan eller bør gjøre i stedet. Mange mennesker synes in uferdige gjøremål lokke dem bort fra å studere og gi dem en unnskyldning for å utsette. Så får p tingene ut av veien først, slik at du kan gi studere udelt oppmerksomhet.
Ikke stol på hvordan hvordan du gjorde i videregående skole. Du kan ikke hvile på dine laurbær. Du må lage et nytt navn for deg selv. Se på faculty som en mulighet til å gjenoppfinne deg selv eller til og med bedre på ditt tidligere selv.

Flash-kort er ikke bare et nyttig verktøy for yngre barn; p kan virkelig hjelpe deg med din faculty klassene også. I tillegg til dem å være et flott visuelt verktøy to get å hjelpe deg å huske viktig informasjon, de er også lett for deg å bære rundt uansett hvor du går.
På p første level dagene av klasse, sørg for at du personlig introdusere deg selv til professoren I løpet av kontortiden. Dette kan gå en lang vei I å vise professoren in du er interessert I klassen, og vil også hjelpe dem til å sette et ansikt til et navn raskere.
Husk at du alltid kan overføre. Noen ganger studenter føler seg quickly, og liker ikke skolen p har valgt. Den gode nyheten er at du alltid kan se andre steder og gå til en annen skole hvis du ønsker å gjøre det. Det er ingen skam i å gjøre det, og du kan bli lykkeligere andre steder. På den måten vil du vite om Høgskolen I ditt valg tilbyr p du trenger. Høyskoler har en tendens til å være sterkere I av så I andre that is mindre. Snakk med opptaks ansvarlig for å sikre.

Be the first to comment on "College: Gjør Det En Morsom Og Vellykket Opplevelse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*