College Kan Være Enkelt Med Vår Hjelp

Bli med i studiegrupper. Selv om du ikke har problemer med en klasse, kan en studie gruppe bidra til å sikre in du holder deg på oppgaven og ikke faller bak. Det kan være lett å falle i fellen av utsettelse, og en studie gruppe kan bidra til å gi ansvarlighet. I tillegg hjelper andre å forstå kurs kan hjelpe den holde friskt i tankene dine.
Når du bor I en sovesal, kjøpe en secure til å låse opp verdisaker. Det siste du ønsker er noen til å stjele noe som er verdifullt for deg. Vanligvis, sovesaler har minimum sikkerhet og folk vandre inn og ut hele tiden, så det er best å feil på siden av forsiktighet.Hvis du har en check I morgen, se gjennom notatene umiddelbart før du går til sengs. Dette hjelper deg å lære materialet bedre. Ditt sinn vil behandle informasjonen mens du sover. Ikke forvent å huske alt ved å lese notatene dine før du går til sengs, men Bruk dette trikset sammen med andre studere metoder.
Ta korte pauser når du studerer til eksamen. Du må ta pauser to get å la tankene hvile, men du vil ikke at de skal være kort. Å ta lange pauser kan hindre det beste av å studere innsats. De gjør det vanskeligere å komme tilbake til arbeid, og p gjør det vanskelig å jobbe opp den nødvendige momentum. Holde pauser kort er veien å gå.
Sørg for du får rikelig med søvn. Prøv å ikke holde deg for delivered, selv om du studerer. Sørg for du får nok søvn på, omtrent, samme tid hver natt. Prøv å holde seg til en tidsplan. Hvis søvnmønstrene dine er for uberegnelige, kan det føre til alvorlig skade på prestasjonene dine i klassen. Hva nå?
For å få mest mulig ut av din tid på campus, prøv å se fremover til når kravet klassene tilbys. Ved å planlegge for en tidsplan som holder deg fra å gå frem og tilbake fra rommet til klassen du gi deg selv mer tid til å studere, slappe av, eller sove.

Hvis det er mulig, bør du unngå å planlegge klassene etter hverandre. Du kommer til å trenge pauser i løpet av dagen. Den beste tiden for disse pausene er etter en klasse. Denne gangen vil tillate deg å trappe ned, forberede din neste klasse eller studere om nødvendig. Ta disse mulighetene når du kan..
En av de smarteste tingene du kan gjøre når du går inn på school, er å kartlegge den nøyaktige ruten to get tidsplanen din før første klasse.
Nå som du har kommet til faculty, få det meste du kan fra erfaring. Du jobbet hardt such as å komme hit, og nå må du jobbe for å sikre in du får alt du kan ut av det. Tipsene ovenfor vil hjelpe deg å gjøre det. Det er på wave å komme til sak!
Motstå trangen til å hoppe over en klasse bare fordi en professor ‘ s pensum tillater et fravær. Disse fravær bør lagres such as når absolutt nødvendig, og hvis du bruker en for moro tidlig I begrepet du kan være angrer det hvis du er syk eller på annen måte ute av stand til å delta, guys må komme til campus such as å lagre karakteren din.
Søk ekstra hjelp hvis du faller bak i klassene dine. Det er veldig lett å falle bak, spesielt hvis du var en stor pupil I videregående skole som aldri måtte jobbe så hardt. Få den hjelpen du trenger før du begynner å ha alvorlige problemer, og du vil gjøre stor.

Pass på in du registrerer deg for klasser minuttet du har lov til. Hvis du venter å registrere deg, er det en god sjanse for at du ikke vil få klasser, lærere og tider som du ønsker. Dette kan la deg i en svært uønsket situasjon hvor du vil bli møtt med en vanskelig tidsplan.
Alltid planlegge tid til å studere og holde en fastsatt strategy for å gjøre det. Når du har mottatt timeplanen din, er det best å planlegge studietiden din. Med en klasse og studere tidsplan kartlagt, kan du lage den kind struktur som vil hjelpe deg å komme gjennom hver dag og maksimere din tid. Jo mer du gir av din tid til å finne finansiering for College, jo mindre amount penger du kommer til å trenge å låne I lån. Hold developer og deadline tidsplaner organisert og få programmene presentert I wave.
Hvis du prøver å tjene litt ekstra penger når du er borte på skolen og ikke vil at det skal forstyrre studiene bør du sjekke ut arbeids studie. Mesteparten av tiden vil du kunne få en posisjon innenfor ditt område av studien, og du kan faktisk lære noe.
Få alle distraksjoner og gjøremål ut av veien før du setter deg ned for å studere. På den måten vil du ikke bli fristet til å bli distrahert av ting som du kan eller bør gjøre i stedet. Mange mennesker synes in uferdige gjøremål lokke dem bort fra å studere og gi dem en unnskyldning for å utsette. Så får p tingene ut av veien først, slik at du kan gi studere udelt oppmerksomhet.

Be the first to comment on "College Kan Være Enkelt Med Vår Hjelp"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*