Enten Du Er På Dag én Eller Om å Graduate, Disse College Tips Er Topper

Studiegrupper er svært gunstig for klasser som er vanskelig, så du bør delta på disse hvis du ser in karakterene faller. Slå deg sammen med en venn til å gå over noe av det materialet som du anser som vanskelig, da dette kan hjelpe deg å få en bedre forståelse og et nytt perspektiv.
På dagen for eksamen, gå på toalettet på forhånd. Dette kan høres selvforklarende, men det er så mange ting å huske på evaluation dag in det er lett å glemme. Når du tester, vil du fjerne så mange distraksjoner som du kan og blæren kan være en stor distraksjon.
Er du below mye media for en bestemt klasse du ikke er sikker på in du vil passere? De fleste skolene vil la deg de klasse hvor du får kreditt, men karakteren din vil ikke påvirke GPA.Vennskap er svært viktig og verdt på college. Du kan vise litt tidlig og begynne å bli kjent med klassekameratene dine. Når du gjør dette, kan du hjelpe andre studenter som kanskje er usikker på om p er på rett sted. Dette kan være en utmerket måte å bryte isen og starte en samtale med andre.
Vurder å få en deltidsjobb på campus. Dette vil tillate deg å tjene litt av dine egne penger i stedet for å måtte spørre foreldrene dine om penger hele tiden. Du vil også lære litt om å balansere arbeid og andre forpliktelser og komme sammen med sjefen din og kollegaer.
Før du velger hva du vil Major I når du går på faculty, ta en titt på hva jobbene er tilgjengelige I ditt område. Vurder å lagre to get å flytte hvis du må etter å komme ut av skolen.
Prøv å delta på noen skole sponset hendelser som fotball spill, etc.. Noen av de mest morsomme som folk har på faculty er ruting for sine sportslige lag på deres College. Det er alltid en flott tid å komme sammen med andre klassekamerater I student-delen og skrike hodet av for faculty din!
Ikke gi opp på en skole før du har fullført et helt år der. Du ønsker kanskje å komme hjem; Det er vanskelig I begynnelsen, guys gi school en sjanse. Hvis du etter et år er du fortsatt følelsen som College er ikke riktig for deg, kan du vurdere andre alternativer. Hvis du har en stor amount penger for å betale tilbake når du er ferdig, vil livet være mye vanskeligere etter endt utdanning så prøv og jobbe deg gjennom det.

Start dagen tidlig. Nei, du trenger ikke å være opp av sprekken i daggry. Du bør imidlertid gi nok tid til en sunn frokost eller kanskje en rask trening.
Du skal nå ha en bedre ide om hvordan å nærme seg school erfaring. Å ha denne informasjonen er nyttig for å maksimere din høyskole erfaring og fremme personlig suksess. Bruk tipsene presentert, og din høyskole karriere kan være den du drømmer om.
Send aldri inn det første utkastet til et papir. Du må ha tid til å gjøre om papiret. Skrive andre utkast av papirene er en fin måte å forbedre kvaliteten. Du bør redigere det andre papiret og deretter gjøre endringer. Gjør dette, og du vil være sikker på in det er ditt beste arbeid.
Har tanker om å forlate hjemmet skremme deg? Deretter vurdere å ta noen online faculty kurs for å bidra til å bygge din tillit. Det er også samfunnet høgskoler, som lar deg bo hjemme og pendle til college. Dette vil tillate deg å fortsatt ha tid med familien din mens du får en utdanning. Det er nyttig å lære så mye du kan om school før du deltar.

Lag en forpliktelse til utdanning. Hvis du går inn I skolen tenker på det som en stor fest, så det er akkurat det du får ut av det. Og du mer enn sannsynlig vil ikke vare de flame årene. Mye penger blir brukt på utdanning, så du må forplikte deg til din suksess.
Respekter din biologiske klokke! Hvis morgenen er rett og slett ikke din tid på dagen, ikke planlegge klasser på crack of Dawn. Du vil ha en forferdelig tid å komme dit, og du vil ikke være på ditt beste. Planlegg klasser for en tid på dagen når du kan pålitelig komme dit uthvilt, uthvilt og klar til å gjøre ditt beste arbeid. På denne måten vil du få mest mulig ut av din school dollar og få den aller beste utdanning.
Når du studerer for en evaluation, er det viktig at du tar en pause en gang I en stund. Studere kan ta bompenger på både fysisk og psykisk helse, spesielt hvis du ikke tillater deg selv en pust i pause nå og da. Ta en spasertur eller se på TV for en liten stund.

Be the first to comment on "Enten Du Er På Dag én Eller Om å Graduate, Disse College Tips Er Topper"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*