Hva Du Bør Vite Om Behandlende College

Bli venner med romkameraten din. Din samboer, eller romkamerater, kan være den beste delen av faculty livet eller det verste. Gjør alt du kan for å skape et godt forhold til dem. Du trenger ikke å være den beste av venner, men prøv ditt beste for å sikre at du er vennlig med hverandre.
For å studere vellykket, kan miljøet ha en stor innvirkning. Dorm rom har en tendens til å være for høyt og travelt for deg å fokusere. Du kan finne det å foretrekke å oppdage en nasjonal innstilling som er stille. Et bibliotek vil alltid være det beste alternativet. Et annet godt valg er å kjøpe hodetelefoner som avbryter støyen.
Tilbring mye tid I faculty biblioteket. Bibliotekene inneholder alle nødvendige ressurser for å perfeksjonere utdanningsprosessen og forbedre sjansene for å lykkes. Bibliotekar kan være din beste venn, veilede deg til alle de tingene du måtte trenge. De fleste bibliotekene vil inneholde en oppslagstavle for innlegging tilbud om kjøp og salg av bestemte lærebøker. Hva nå? Du kan også søke om føderale eller statlige tilskudd eller til og med ta studielån. I varmen I øyeblikket, noe eller noen kan holde mer appell enn alle studere og endeløse eksamener, guys til slutt, at sertifikatet for eksamen vil være vel verdt hva du må gjøre for å få det. Vanligvis vil du sette på mye vekt I den innledende stadier av school, da dette vil hjelpe deg å motvirke det. Prøv å innlemme mye frukt og grønnsaker I kostholdet ditt.Hvis du sliter i klassene dine, spør professoren om det er noen veiledning alternativer tilgjengelig. Ved å verve hjelp av en veileder vil du normalt kunne score bedre på tester, lære informasjonen bedre og få en mer avrundet forståelse av pensum. Hvis en veileder ikke er tilgjengelig, spør rundt på campus. Det er mange studiegrupper tilgjengelig som er pupil ledet.
Hvis du trenger å finne off-campus bolig, sørg for å se etter et sted som er nær offentlig transport. Det kan virke lett å gå eller sykle din sykkel, guys når du har et stort prosjekt eller kjører delivered det er hyggelig å ha muligheten til å komme til campus raskt.
Når du velger din shop, tenk på hva slags jobb du vil, men tenk på den personen du er. Hvis du er noen som ikke ønsker å stå opp før middag, for eksempel, kanskje du ikke ønsker å velge en stor der jobben muligheter krever at du jobber tidlig om morgenen.
For å få lærebøker billig se på en rekke online og offline lærebok butikker. College Lærebøker kan være svært kostbart; guys med overflod av steder som selger både brukte og nye lærebøker, kan du holde innenfor budsjettet. Høgskolen bokhandel tilbyr også lærebøker for leasing som kan spare deg for penger.
Når det gjelder avsluttende eksamener, planlegge studere planlegge uker på forhånd, slik at du ikke er overveldet på den aktuelle uken. Studere på forhånd vil hjelpe deg å suge opp materialet bedre, slik at du ikke prøver å stappe måneder med informasjon om noen sammenhengende netter.

Bli kjent med folk i økonomisk bistand kontoret. Hvis du får venner med dem, vil de vises mer vennlig mot deg. Deretter, når du har spørsmål, kan p hjelpe deg lettere. Mens p er alle fagfolk, det skader aldri å smøre p sosiale hjulene når det gjelder dine økonomiske behov. Hvis du har en total timeplan og må hoppe over måltider, bør du I det minste sørge for at du får nok vann. Bruk vann fontener for fylle opp vann flasken.
Før klassene begynner, e-post din professor for å finne ut hvilke lærebøker du trenger for klassen din. Når du vet hva du trenger, leie din lærebøker i stedet for å kjøpe dem. Dette er en nyere, guys populært alternativ som lar deg låne lærebøker for et term for en mye mindre avgift enn det ville koste deg å kjøpe dem.
Hvis du skal flytte inn I en dinning space, bare bringe nødvendigheter. Sovesalene er notorisk små, så få mest mulig ut av din begrensede plass. Skriv ut en liste over hva du trenger og hold deg til den. Finn plassbesparende lagringsdesign og kompakte alternativer.

Et hints som kan hjelpe deg å studere på school er å gjøre deg Flash-kort når du har en eksamen kommer opp. Er enkle å lage. Du og en kan da that is klassekamerat bruke dem til å studere sammen.
Nå som du har kommet til faculty, få det meste du kan fra erfaring. Du jobbet hardt such as å komme hit, og nå må du jobbe for å sikre in du får alt du kan ut av det. Tipsene ovenfor vil hjelpe deg å gjøre det. Det er på wave å komme til sak!
Lær hva du kan om den karrieren du ønsker før du velger College. På den måten vil du vite om Høgskolen I ditt valg tilbyr p klassene du trenger. Høyskoler har en tendens til å være sterkere i enkelte områder av studien, mindre så i andre. Snakk med opptaks ansvarlig for å sikre in kursene du trenger er tilgjengelige.

Be the first to comment on "Hva Du Bør Vite Om Behandlende College"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*