Hvis College Er For Deg, Så Er Denne Artikkelen

Når du prøver å velge en skole som du ønsker å delta bør du veie alle fordeler og ulemper ved skolen I forhold til hva de shop vil bli. Dette vil holde deg interessert I studiene og kan også hjelpe deg å finne din ideelle shop. Dra nytte av den relativt avslappede første året på school for å utforske ulike muligheter og aktiviteter. Ta på gjelden nå, som faculty vil belønne deg I fremtiden.
Så har du endelig gjort det til faculty: hva nå? Er det på wave å ha det gøy og fest, passer et par timer med studietid I? Kanskje vil du møte din fremtidige ektefelle på campus eller lansere den neste shop selskap?
College livet er mye annerledes enn livet hjemme. Foreldrene dine er ikke der for å hjelpe når du trenger dem, og du vil bli betrodd langt mer ansvar enn du er vant til. Sørg for du holde orden og administrere tiden klokt eller du vil finne deg selv drukning I det nye funnet ansvar.Før du reiser til school, lage en sjekkliste over alt du trenger. Det er bedre å gå skolen forberedt I stedet for å foreldrene dine for du trenger hver uke. Dette gjelder spesielt hvis du ikke hjemmet. Det er alltid en sterk mulighet for at blyanten kan brekke, eller in pennen kan gå tom for blekk mens du utfører prøven. Å ha en copy skriveredskap kan hjelpe deg å fortsette testen uten å bli distrahert av å måtte skjerpe en blyant eller refill en penn..
Nøye vurdere hvert kjøp, store og små. Hvis du betaler for undervisning med studielån, betaler dem av bør være topp prioritet. Ikke kast bort pengene dine på pizza, klær og underholdning-i alle fall ikke alt. Sokk bort så mye som mulig å tilbakebetale disse lånene. Ellers vil du bli svømming i enda mer gjeld etter når du oppgraderer. Hvis en veileder ikke er tilgjengelig rundt på campus. Det er mange studiegrupper tilgjengelig som er pupil ledet.
College er en sprø og fantastisk tid, full av læring, møte nye mennesker og oppdage så mye mer om deg selv. Dra complete nytte av denne tiden og holde slutt målet I tankene til enhver tid. Når du har fått det College diplom, er himmelen grensen til hva du kan gjøre!

Hvis du har et gift for et bestemt emne, kan du være I stand til å oversette det til litt ekstra penger. Gi veiledning til dine jevnaldrende! Legg ut annonser på oppslagstavler eller i sovesalene. Du kan også legge inn annonsen på Web t.
Jakten på stipend og holde jakt etter stipend. Gjør dette selv etter at du begynner på college. Det kan være økonomisk bistand muligheter som du ikke oppdager før på campus. Det kan også være nye muligheter som oppstår i sophomore år og senere, så alltid holde øynene åpne for hjelp.
Ta korte pauser når du studerer til eksamen. Du må ta pauser to get å la tankene hvile, men du vil ikke at de skal være kort. Å ta lange pauser kan hindre det beste av å studere innsats. De gjør det vanskeligere å komme tilbake til arbeid, og p gjør det vanskelig å jobbe opp den nødvendige momentum. Holde pauser kort er veien å gå. Dette er en fin måte å hjelpe prep hjernen din for alle studerer du har å gjøre i morgen. Du vil våkne opp med et sett av formål i stedet for en følelse av angst som vil gjøre dagen din mye enklere å håndtere.
Når du velger din shop, tenk på hva slags jobb du vil, men tenk på den personen du er.

Pass på in du registrerer deg for klasser minuttet du har lov til. Hvis du venter å registrere deg, er det en god sjanse for at du ikke vil få klasser, lærere og tider som du ønsker. Dette kan la deg i en svært uønsket situasjon hvor du vil bli møtt med en vanskelig tidsplan.
Børst opp på studieteknikk før du går bort til skolen. Du ønsker ikke å kaste bort tiden din å lære å studere når du prøver å få studere i. Dette vil bare gjøre det vanskeligere for deg å beholde den informasjonen du trenger for å lære for klassene dine. Ved å gjøre arbeidet ditt på forhånd, kan du føle deg forberedt og organisert som school går på. I varmen I øyeblikket, noe eller noen kan holde mer appell enn alle studere og endeløse eksamener, guys til slutt, at sertifikatet for eksamen vil være vel verdt hva du må gjøre for å få det.

Be the first to comment on "Hvis College Er For Deg, Så Er Denne Artikkelen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*