Lær Av Våre College Suksesshistorie Gjennom Våre Tips Og Triks

Som høyskole pupil, vil du ha tilgang til mange forskjellige jobber på campus. Hvis du ikke allerede har en god jobb, bør du se etter en jobb på campus. Du bør velge en jobb som vil tillate deg å tilegne seg noen nye ferdigheter og møte noen interessante mennesker.
Lær hvordan du skriver et article ved hjelp av”5 paragraf article” format. Dette er en enkel essay arrangement som ofte undervises I elementære eller ungdomsskolen. Dette formatet vil hjelpe deg enkelt komme gjennom de fleste article oppgaver.
Hvis du drar deg ut av sengen på 6:00 er umulig, ikke torturere deg selv med 7:00’m klasser. De fleste tilbyr klasser I et bredt spekter av tid slots. Dra nytte av klassene senere på dagen og om kvelden hvis du ikke er en morgen individual. Du vil være mer sannsynlig å gå og vil få mer ut av kurset.Nevertheless tid til side hver dag for å studere. Selv om du kan finne andre ting å gjøre, sørg for å finne tid til å studere. Sett til side en viss tid daglig to get å studere. Hold denne motivasjonen, og du er bundet til å lykkes på college. Det hjelper å gjøre det til en daglig vane.
Søk ekstra hjelp hvis du faller bak i klassene dine. Det er veldig lett å falle bak, spesielt hvis du var en stor pupil I videregående skole som aldri måtte jobbe så hardt. Få den hjelpen du trenger før du begynner å ha alvorlige problemer, og du vil gjøre stor.
Du må studere mye for å holde karakterene opp, men ta en dag I uka av to get å slappe av og regenerere. Nærme deg læringen ved å fordype deg i emnene dine. Snakk om emnet for andre, se etter referanser til den verden rundt deg og bruke den til ditt liv generelt.
Hold et par ting i ditt rom eller leilighet som er sunt, billig og lett å spise. Dette vil betydelig kutte ned på delivered på kvelden fastfood går og vil spare deg for penger som resultat. Peanut smør, yoghurt og bagels er alle gode valg. De har heller ikke så mange kalorier som stekt kylling eller hamburgere.
Når du først kommer til school, få et kart. Du vil føle deg litt dumt å bruke kartet, men du trenger ikke å vite hvor du skal dra, tross alt. Kart ut dine klasser og kafeteria slik at du enkelt kan komme seg rundt når du først begynner. Det kan gjøre dine første dager mindre hektisk.

Spis godt. Du har kanskje hørt om’ Freshman femten’, eller 15 lbs at mange college freshmen få når deres mødre ikke ser sine dietter! Husk at god mat gjør in du føler deg våken og energisk, og feil mat vil gjøre deg sliten og hindrer ytelsen. Spis riktig!
Ta deg tid til deg selv nå og da. Studere hele tiden kan forårsake Burnout. Selv om folk kanskje ikke så raske til å bli enige, er det virkelig nødvendig å. Ta en pause mellom studiene kan være vanskelig for den drevne personen, men det er bra for helsen din. Undervisning er også svært kostbart, så du vil spare penger på noen måte mulig. Shop universitetets bokhandel eller online bokhandlere å lete etter tidligere brukte bøker. Du sparer mer når du kjøper brukte bøker.
Sørg for du studerer hva du har den vanskeligste tiden med først. Hvis du lagrer den for sist, vil du være mer sliten og mindre sannsynlighet for å beholde informasjonen. Det vil gjøre å studere mye vanskeligere for deg. Lagre p emnene som kommer lettest til deg for sist.

Hvis du er bekymret for din økonomi, holde styr på alt du bruker i to uker. Skriv det ned i en notatbok, og deretter se over det for å finne ut hva de fleste av pengene blir brukt på. Dette kan hjelpe deg med å prioritere hvis du må. Gjør dette med jevne mellomrom for å sikre in du forblir årvåken om din økonomi.
Behold en notatblokk og en mappe for hver klasse. Selv om det ikke er nødvendig, vil du finne in det er lettere å holde hver klasse arbeid adskilt for å holde orden. Behold eventuelle tildelinger eller mappen. Bruk notatblokken til å ta notater eller registrere tanker etter klasse.
Delta på orientering to get å gjøre noen tidlige venner. Mange vet ikke hvem som helst og kan begynne å føle seg ensom. Guys å bli kjent med nye mennesker så snart som mulig kan bidra til å lindre denne frykten. Din tid på faculty kan bli enda morsommere, men hvis du tar deg tid til å lære noen nyttige tips.
Du kan ha en vellykket og morsom høyskole opplevelse. Rådene som deles her, hvis de brukes, kan sikre in din tid brukt på å bli utdannet er en som du vil such as og en som vil bidra til å sikre at du er klar for din fremtidige karriere. College virkelig kan være en stor opplevelse.

Be the first to comment on "Lær Av Våre College Suksesshistorie Gjennom Våre Tips Og Triks"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*