Må Vite Tips Om College Utdanning Og Mer

Du bør alltid registrere deg for klassene dine så snart du muligens kan.. Hvis du utsetter, kan du ikke få p klassene du hadde I tankene. Dette kan forlenge din College karriere. Så snart du har dine severdigheter satt på en bestemt klasse, kan du registrere deg for det! Lykkes I faculty baner veien til.
Last ned språklæring podcaster og MP3 leksjoner på din MP3-spiller eller nettbrett. Lytt til leksjonene mens du kjører eller rir bussen til skolen. Dette vil bidra til å forberede deg for din fremmedspråk klasser. Du kan øve uttale, og arbeide med vokabular i stedet for å kaste bort din reisetid. Du vil spare penger på parkeringspass og gass. Det er en annen måte å gå grønt.
Lær hvordan du skriver et article ved hjelp av”5 paragraf article” format. Dette er en enkel essay arrangement som ofte undervises I elementære eller ungdomsskolen. Dette formatet vil hjelpe deg enkelt komme gjennom de fleste article oppgaver.Din første høyskole erfaring kan være litt overveldende hvis du ikke er sikker på hva du forventer. Utprøve tipsene delt i denne gjenstand og du ville finner det din tid inne universitet kan alle du noen gang forestille seg. Lykke til i din søken etter en høyere utdanning.
Record forelesningene som du delta. Når du pitch både notater og lyd posten forelesningene, er du klar for enhver situasjon når du kommer til poenget med å studere innholdet. Hvis notatene er sparsommelig i et bestemt område, kan du slå på foredraget innspillingen som repetisjon du trenger.
Ikke Fokuser på vennene dine hjemme eller en kjæreste i din hjemby. Sjansene er du ikke vil bo sammen gjennom flame år på faculty, og du vil vokse fra hverandre. Bare nyt College, møte nye mennesker, og føler heldig at du har mulighet til å komme hjemmefra for å bedre deg selv og gren ut.
Student organisasjoner og foreninger er ikke bare om å se bra ut for en potensiell arbeidsgiver. Deltakelse kan gagne studentene også, både følelsesmessig og sosialt. Du finner andre som deler interessene dine og kan utforske flere av alternativene dine på universitetsområdet. Du kan også få innsikt I om den valgte shop er den beste avgjørelsen.

Returnerende eller ikke-tradisjonelle studenter kan kvalifisere for stipend og tilskudd. Hvis du er en eldre pupil, snakk med rådgiveren din. Høyskoler og universiteter har mange stipendmuligheter som ofte kan anvendes for å bruke et enkelt program. Det må du gjerne være nødt til å vente på din 2nd år å søke, bortsett fra det er en verd avmerker ut.
Du bør være respekt for din romkamerat ønsker. Du må lære å jobbe med ham eller henne slik at det gjør tiden din enklere. Sett deg ned når du først kommer til skolen og finne ut hva du begge forventer ut av en romkamerat, slik at du både kan være lykkelig.
Ikke vurdere å bli med studenten regjeringen før du blir en sophomore. Ingen i SGA, eller hele campus for den saks skyld, vil lytte til noe freshmen har å si. Bruk din Freshman året å observere og bestemme hvordan du vil tilnærming på campus regjeringen (hvis i det hele tatt).

Påfør deg selv beneath arbeidet studien praksisplasser, selv om du ikke tror din posisjon vil føre til en skikkelig jobb når du oppgraderer. Erfaring er viktig når du er ute etter complete tid jobber ut av college. Favorable vurderinger fra et arbeid/studie posisjon vil vise potensielle arbeidsgivere in du ville være en levedyktig kandidat for fremtidige jobber. Dette er svært viktig som det kan hjelpe deg å konstruere p typer måltider som du ønsker og vil også bistå I å spare penger på å spise ute over tid. Dessuten kan denne ferdigheten gjøre deg mer verdifull to get Romkameratene dine.
Det er greit hvis du er usikker på hva du ønsker å fokusere på i skolen. Hver shop har nødvendig kurs som matematikk og engelsk som er standard for noen grad. Tar alle disse kjerne klasser første kan gi deg den tiden du trenger for å bestemme seg for en stor, samtidig få alle dine nødvendige kurs ut av veien.
Få rikelig med søvn. Det kan være fristende å bo oppe hele natten “stapper” for eksamener, men dette er ikke en god idé. Det er blitt bevist in studenter som får riktig mengde søvn gjøre det bedre på eksamener. Dette er fordi de er mer våken og oppmerksomme når du tar prøver.

Er du på vei til school for første gang? Faculty erfaring er ganske forskjellig fra alt annet.
Bli kjent med professorene dine. Er den ressurs og kan gjøre mye for å hjelpe deg underveis. Ikke vær redd for å stille spørsmål eller hjelpe til når det er mulig. Når du har et positivt forhold til professorer, vil du ha uendelige muligheter.
Ta ulike valgfag. Dette vil holde deg interessert I studiene og kan også hjelpe deg å finne din ideelle shop. Dra nytte av den relativt avslappede første året på school for å utforske ulike muligheter og aktiviteter.

Be the first to comment on "Må Vite Tips Om College Utdanning Og Mer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*