Måter å Ta Byrden Ut Av Traveling

Denne artikkelen har vist deg hvordan du finner gode tilbud på reise. Med dette rådet, vil du kunne se flere steder og bruke mindre penger enn de andre turistene der ute. Er det Italia, Australia eller Japan? Gå nyte hva verden har å tilby!
Registrer din reise med US State Department. Dette vil gi dem en måte å kontakte deg eller din familie i tilfelle en nødssituasjon. The State Department gir denne tjenesten gratis til amerikanske borgere som reiser til utenlandsk jord, så det ikke gir mening ikke å dra nytte av det.Det kan være vanskelig å spise sunt mens du reiser. Hopp over veikanten restauranter, men i stedet ta med egen mat. Pakk kjøligere med frukt og grønnsaker, kjeks, yoghurt, granola barer og ost. Disse tingene er enkle å pakke, og lett å spise mens du er på veien. Ikke glem vannet, det vil hjelpe deg å holde deg hydrert mens du kjører.
Hvis du finner det vanskelig å velge et sted å reise for å spørre venner og familie. Folk nærmest deg bør ha noen innsikt I hvilken type individual du er og den kind destinasjoner du bør like. Uansett hvor du går bare huske å ha et åpent sinn og gjøre det beste ut av turen.
Ikke få slengte med telefonregningen sjokk når du kommer hjem fra reiser. Foreta en rask samtale til tjenesteleverandøren om hva du kan forvente når du bruker cellen din på reisemålet. Juster rate strategy midlertidig I samsvar kan spare deg for massiv hodepine når det trådløse regningen kommer.
Når du reiser lange avstander med fly, sørg for å stå opp og gå rundt hver time eller to for å strekke bena. Staying sittende to get lenge kan føre til medisinske problemer som dyp venetrombose (DVT), så ta en spasertur opp og ned midtgangen hver gang en stund.
Pakk noen matlagings ark hvis du har barn. Cookie ark kan gi flate overflater der barna kan bruke coloring bøker eller til og med å spille kortspill. Du kan også ta med magneter to get å spille med på dem.

Sett navn og telefonnummer på både innsiden og utsiden av bagasjen. På denne måten, hvis bagasjen skjer for å gå seg vill og informasjonen er falmet bort på utsiden, i alle fall din kontaktinformasjon vil fortsatt være tilgjengelig på innsiden. Sørg to get å gjøre dette for all bagasjen din. Denne artikkelen vil forklare p kjedelige detaljene du trenger å vite for å få de beste tilbudene på airfare, losji, måltider og attraksjoner I destinasjonen du ønsker.
Du kan spare tid på sikkerhetslinjen ved å kjøpe et klart sikkerhets pass. Mange shop flyplasser, og noen mindre ensuite, tilbyr denne high tech pass, pre-vist reisende. Den opprinnelige kostnaden kan lagre en Traveler timer brukt I sikkerhets linjer og stress knyttet til regular screening prosessen.
Når du planlegger å de omfattende reisetid og eie et hjem, kan det være I din beste interesse å leie ut hjemmet ditt to get å sørge for at det er godt bevart mens du er borte. Dette vil sikre in regninger er betalt, verktøy fortsatt på, og ikke få deg til å tape penger mens du reiser.

Hvis du er følsom to get lukten av rengjøringsmidler (eller bare ikke liker dem!) Dette kan bidra til å maskere duften av rengjøringsmidler som tjenestepiker bruker, og luktene kan også hjelpe deg med å slappe av. Noen dufter kan til og med sooth deg og gi deg en bedre natts søvn.
Reise med sykkel kan ha mange positive effekter på en individual og en den generelle reiseopplevelse. Det vil tillate en å se alt fra et helt perspektiv. Det vil også spare en fra å kjøpe gass og øke mengder trening guy får.
Ta tilbake toalettsaker fra hotellene du bor på mens du reiser. Ting som såpe, sjampo og cream kan være noen av de beste suvenirer av ferien, og de er helt gratis. Siden Romprisen inkluderer kostnaden av disse elementene, ikke føler seg dårlig for å ta dem med deg hjem. Bruk dem til å huske den shop tiden du hadde mens du var borte.

Hvis du bruker elektronikk mens du reiser, må du bære et strøm bånd. Mange hoteller har bare én tilgjengelig utløp, og hvis du reiser med flere enheter, er du ute av lykken. Ved å ta med en strøm strimmel sikrer du at du kan lade den bærbare datamaskinen, telefonen, MP3-spilleren eller andre enheter som gjør reisen morsommere. Hvis du glemmer å pakke et bestemt component, vil du sannsynligvis finne noe som passer på destinasjonen din.
Hvis du planlegger å reise til et property I en helt annen tidssone til din, sørg for at du faktor Jet lag I dine planer. Å ha en lav nøkkel, avslappende første dag planlagt vil få turen til en god begin, og unngå in du må utforske når alt du ønsker å gjøre er å sove.

Be the first to comment on "Måter å Ta Byrden Ut Av Traveling"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*