Tips Og Triks Om Hvordan Du Får De Beste Karakterene I Agder

Uavhengig av kjønn, besøk campus fitness center så ofte du kan.. Når du finner folk å trene med, vil det være enda mer moro.
Hvis du skal være til stede på faculty snart, og du verdsetter ditt privatliv, kan du bli bedre av å leve off-campus. Mens bor i en sovesal er mye billigere enn å ha en leilighet, er du ofrer din personlige plass. Hvis penger er et problem for deg, søke etter en studio eller Ettromsleilighet.
Hvis mulig prøve å leve for ditt første år i campus boliger. Ved å dra nytte av rom og brett kan du gi deg selv mer av en sjanse til å fokusere på å bli vant til campus og samfunnet. Så i følgende år vil du ha et bedre inntrykk av hvor du kanskje foretrekker å leve på egen hånd.Hvis du føler in tidsplanen kan håndtere det, ta en ekstra klasse I løpet av hvert semester. Mange studenter kan enkelt håndtere gjennomsnittlig klasse belastning, noe som betyr in å legge I en mer klasse vil være en mindre byrde I beste fall. Dette kan tillate deg å forkorte din tid på school nok til å oppgradere litt tidligere.
På dagen for eksamen, gå på toalettet på forhånd. Dette kan høres selvforklarende, men det er så mange ting å huske på evaluation dag in det er lett å glemme. Når du tester, vil du fjerne så mange distraksjoner som du kan og blæren kan være en stor distraksjon.
Ikke vær redd for å be om hjelp hvis du føler deg overveldet, stresset eller deprimert under freshman year. De fleste høgskoler tilbyr gratis terapi eller rådgiving til studenter; utnytte hvis du trenger det. Justere til college kan være vanskelig og stressende, så ikke skamme seg for å innrømme in du ikke kan håndtere det så godt som du trodde du ville.
Alltid se fremover til den publiserte finalen ‘ tidsplan når du velger kurs for neste skole sikt. Ved å unngå klasser som har påfølgende finalen planlagt på samme dag, gir du deg selv en bedre sjanse til å minimere stress når det gjelder å studere på slutten av begrepet. Jo mer du gir av din tid til å finne finansiering for College, jo mindre amount penger du kommer til å trenge å låne I lån. Hold developer og deadline tidsplaner organisert og få programmene presentert I wave.

Som allerede er nevnt tidligere, å få dine prioriteringer I orden er avgjørende to get å lykkes på college. Det er en tid for alt, inkludert sosialt samvær og moro, men akademikere og studere må komme først. Bruke tipsene fra ovenstående artikkel for å få dine prioriteringer I en rekkefølge som fungerer finest for deg.
Sett antall campus sikkerhet på Hurtigvalg. Det bør være en veldig enkel måte å komme i kontakt med campus sikkerhet og campus politiet, så sørg for at du vet hvordan du skal nå dem. Forhåpentlig, du wont ‘ nød denne antallet, bortsett fra du burde ha den rettferdig i tilfellet.
Ta korte pauser når du studerer til eksamen. Du må ta pauser to get å la tankene hvile, men du vil ikke at de skal være kort. Å ta lange pauser kan hindre det beste av å studere innsats. De gjør det vanskeligere å komme tilbake til arbeid, og p gjør det vanskelig å jobbe opp den nødvendige momentum. Holde pauser kort er veien å gå. Men det harde arbeidet er ikke over nude fordi du er akseptert I faculty. Det er gøy å være hadde på faculty, men det er arbeid som må gjøres først, og du trenger for å få dine prioriteringer satt.

Når du planlegger din timeplan, gjør ditt beste for å avstå fra å planlegge klasser som er for tidlig om morgenen eller for delivered på kvelden. Disse klassene kan være svært vanskelig, som du ofte vil savne disse klassene på grunn av tiden. Planlegg klasser rygg mot rygg midt på dagen.
Hvis du er usikker på hva du ønsker å Major i, konsentrere seg om din generelle kjerne klasser. Du vil lære om hvert sensed grundig på denne måten. Denne strategien vil også hjelpe deg å tjene nok konsentrert kreditter for å kreve en mindreårig når du oppgraderer.
Etter hver eneste klasse som du delta, lese notatene som du tok og tenke på hver av elementene som du skrev ned. Vanligvis, når du er oppmerksom tar, vil du ikke tenke på hva du skriver. Dette vil gi deg en sjanse til å suge opp informasjonen du legger på papir.
Organisering av din tid, din timeplan og ditt ansvar er avgjørende for å gjøre din tid I faculty teller.

Be the first to comment on "Tips Og Triks Om Hvordan Du Får De Beste Karakterene I Agder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*