Tips Som Vil Netto Du Gode Karakterer I Agder

Unngå å d e klasser for tidlig om morgenen hvis du ikke klarer å følge en streng tidsplan. Vanligvis vil du sette på mye vekt I den innledende stadier av school, da dette vil hjelpe deg å motvirke det. Prøv å innlemme mye frukt og grønnsaker I kostholdet ditt.
Organisering av din tid, din timeplan og ditt ansvar er avgjørende for å gjøre din tid I faculty teller. Ikke betal for ekstra. Du kan bli overrasket over hvor få sjekker du vil bruke i løpet av dine fire år på college. Det er enkelt nok å få mer hvis du trenger dem, men du ønsker ikke å kaste bort penger hvis det er mulig.
Hvis du har problemer i en klasse, ikke utsette om å be om hjelp. De fleste professorer har kontortid; innom i løpet av denne tiden og fortelle professoren du trenger ekstra hjelp. Hvis professor har TA ‘ s, kan du også be dem om hjelp. Til slutt kan du ansette en veileder gjennom skolens akademiske Hjelpesenter.Når du først kommer til school, få et kart. Du vil føle deg litt dumt å bruke kartet, men du trenger ikke å vite hvor du skal dra, tross alt. Kart ut dine klasser og kafeteria slik at du enkelt kan komme seg rundt når du først begynner. Det kan gjøre dine første dager mindre hektisk.
That I løpet av p første diploma årene på faculty, utforske din utdanning alternativer. Dette er tiden da du kan finne ut hva du virkelig er interessert i å studere. Hvis du prøver ulike typer klasser, kan du oppdage et emne som du virkelig liker å store deg selv alternativene åpne og ikke Begrens deg selv.
Det er greit hvis du er usikker på hva du ønsker å fokusere på i skolen. Hver shop har nødvendig kurs som matematikk og engelsk som er standard for noen grad. Tar alle disse kjerne klasser første kan gi deg den tiden du trenger for å bestemme seg for en stor, samtidig få alle dine nødvendige kurs ut av veien.
Ikke vær redd for å ha det gøy når du er borte på college. Du bør også begrense tiden som du partiet. Det er alltid tid for en movie etter at du får din studere gjort. Husk at du ikke er der nude for å feste, og du vil ende opp med å bli skuffet over deg selv hvis du ødelegger din sjanse til å gjøre et merke I livet ved å sløse det går til fester og hoppe ut på klasse.

Få alle distraksjoner og gjøremål ut av veien før du setter deg ned for å studere. På den måten vil du ikke bli fristet til å bli distrahert av ting som du kan eller bør gjøre i stedet. Mange mennesker synes in uferdige gjøremål lokke dem bort fra å studere og gi dem en unnskyldning for å utsette. Så får p tingene ut av veien først, slik at du kan gi studere udelt oppmerksomhet.
Vurder å få en deltidsjobb på campus. Dette vil tillate deg å tjene litt av dine egne penger i stedet for å måtte spørre foreldrene dine om penger hele tiden. Du vil også lære litt om å balansere arbeid og andre forpliktelser og komme sammen med sjefen din og kollegaer.
Som ble nevnt I begynnelsen av denne artikkelen, har du friheten til å gjøre hva du vil på school, guys med denne økningen I frihet kommer større ansvar. Sørg to get å implementere hints du nettopp har lest inn I hverdagen, slik at du kan ha en vellykket opplevelse samtidig ha det gøy på samme tid.
Hvis du sliter med en eller flere av faculty kurs, søker veiledning hjelp. Mange studenter tror det koster en formue å ansette en veileder; sannheten er at de fleste høyskoler gi sine studenter med lav pris eller gratis veiledning tjenester. Snakk med en for mer informasjon.

Hvis du er en kvinne, bør du vurdere en STEM Major. STEM hovedfag er de som er fokusert på vitenskap, teknologi, engineering, og matematikk. Siden kvinner er mindre sannsynlig enn menn til å velge disse feltene i studien, er det mange stipender og tilskudd tilgjengelig for kvinner. Disse feltene også vanligvis ende opp med å bli mer økonomisk fordelaktig etter endt utdanning.
Hvis du har problemer med å få venner på campus, bli involvert i en klubb eller to. Finn noen organisert aktivitet som du er interessert i, og du vil automatisk være å tilbringe tid med andre studenter som deler minst en av dine lidenskaper. Det kan være nyttig å ha venner som er medstudenter, men ikke dine nærmeste klassekamerater. Du har mer frihet enn du noen gang har hatt før, og du er I total kontroll over ditt eget liv. Les følgende artikkel to get å lære hva vaner å unngå to get å få en vellykket College karriere.
Når du tar en evaluation, husk in det er bare en test. Mange mennesker blir skremt av tester tenker at de er mer enn de egentlig er. De er ment å være en gjennomgang av hva du allerede har lært i klassen din. Å ha tillit til deg selv og studere godt kan hjelpe deg å gjøre det bra på dem.

Be the first to comment on "Tips Som Vil Netto Du Gode Karakterer I Agder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*